HTR_Tiles_700x500_03175.jpg
Frokost

29. Maj – 4. Juni

Pinsefrokost

Gammeldags modnet sild
fra Hirtshals med friteret æg og vores karrysalat.


Kartoffelmad med nye danske kartofler
med vores Mayonnaise, Alsace bacon, friteret løg og purløg.

pr. COUVERT 148,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03173.jpg
Frokost

5. Juni

Fars dag menu

Stegt pighvar
Asparges – Serano
Æggeblomme 65 – Hollandaise


Beef Wellington
med sauce Madeira

Jordbær
Pistacie – Hyldeblomst – Ivoire

pr. COUVERT 345,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03174.jpg
Menu

Maj & Juni 2017

Studenter Menu

Gambas
Serano – Chimichurri – Parmesan
Trøffel – Mynte – Agurk – Oregano



Poussin
Asparges – Ramsløg – Blanquette Sauce
Syltet Agurk – Gremolata

Rabarber
Hvid chokolade – Lakrids – Dild

pr. COUVERT 345,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


Hotel_Royal_logo.png
  • Storetorv 4 • DK-8000 • Tlf: 8612 0011