HTR_Eventtiles_700x500px_0917_GastroWeek.jpg
Gastroweek menu

Menu:

Stegt Kuller en crouté med skaldyrs pastarisso.

Blåmusling - Blæksprutte - Rejer

Rosastegt oksetyksteg i svampe soufflefars med confiterede jordskokker, samt sauce blanquette.

Østershatte - Bøgehatte - Kejserhatte

Lun æblekompot med varmekrydderier.

Timian - Saltet Karamel - Vanilje is - Brunet Smør

Pris 250,- pr. person

HTR_Eventtiles_700x500px_0917_oel.jpg

Syndikatet

Det her er til alle der elsker god øl & mad.
HTR_Eventtiles_700x500px_0917_GastroWeek.jpg

Gastro Week

Oplev Gastro Week på Hotel Royal
HTR_Eventtiles_700x500px_0917_Mortens_aften.jpg

Mortens aften

Fredag d. 10/11 2017 fra 17.30 -
HTR_Eventtiles_700x500px_0917_Nytaar.jpg

Nytårsaften

For 4. år i træk afholder vi vores fantastiske nytårsaften
  • Storetorv 4 • DK-8000 • Tlf: 8612 0011