Kaffe / Coffee

Kaffe / Coffee

Kr. 30,-

The / Tea

Kr. 30,-

Cappuccino

Kr. 35,-

Espresso

Kr. 19,-

Cafe Latte

Kr. 35,-

Varm Chokolade / Hot Chocolate

Kr. 35,-

Irish Coffee, Tullamore Dew

Kr. 75,-

French Coffee, Cointreau

Kr. 75,-

Mexican Coffee, Kahlua, Tequila

Kr. 79,-

Øl / Beer

Lille fadøl / Draft Beer, small

kr. 30,-

Stor fadøl / Draft Beer, large

kr. 60,-

Øl flaske 33cl / lager

kr. 35,-
Winter Coat, lokalt brygget øl fra Sabro / local brewed beer
kr. 70,-
Bitches Brew 6,5 % -

Denne øl er inspireret af Jazz og er opkaldt efter en Miles Davis plade fra 1969. Vi har selv hentet gær i Belgien til denne øl som er lys, stærk fransk/belgisk ale, brygget med hvede. Denne gyldne ale er fyldig og blidt krydret.

Yellow Jacket 5,3%

Oprindeligt tænkt som en sommerøl, Yellow Jacket er blevet en del af vor faste sortiment. Det er en helt ny type, der kombinerer ingredienserne fra India Gold med belgisk hvedølsgær og en anelse hvede. Resultatet er en liflig, lys øl med en varm, gylden glød. Et harmonisk ægteskab mellem engelsk malt og humle og belgisk gær. Yellow Jacket er en amerikansk betegnelse for en hveps.

Munkebo Microbryg / local brewed beer from Fuenen kr. 60,-
Udgårdsloke, Black pilsner 5,2%

Sort pilsner er en undergæret øl som ligger koldt på lagertanken i flere uger for at den sprøde og lette pilsner eftersmag. Den har en skøn sort farve fra brugen af mørke malte som giver en skøn smag af chokolade og kaffe. Det er en medium fyldig, mørk øl med et fast, cremet og langvarigt skum. Rødderne af den sorte lagerøl ligger i Tyskland mellem Thüringen og Sachen. Den ældste kendte Schwarzbier er Braunschweiger Mumme som har været brygget siden middelalderen. Den østlige del af Tyskland har mange unikke mærker af denne stilart fra regionale bryggerier.

Revningekvindens Bryg, Havtornpilsner, Alc. 4.6%

De har brygget Revningekvindens Bryg som en let og frisk undergæret pilsner og tilsat bær fra Havtorn som efterlader en frugtsmag af sommer.Havtorn vokser naturligt i området, og kendes også fra vikingetiden.


Vin / Wine

Chardonnay, Cottage Garden, Southern Australia

Klassisk i duften, med toner af hvide ferskner, pærer og lime. Smagen er frisk og liflig, med citrustoner først, men den udvikler hurtigt en god fedme og fylde.

1/1 flaske kr. 275
Glas 65,-
Blanco Verdejo/Viura, Bodegas Val de Vid, Rueda

70 % Verdejo og 30 % Viura. I duften finder man både nuancer af appelsin, mango og grønne Pærer, men også en lidt saltet mineralsk karakter. Smagen er fast, tør, renhed og bid.

1/1 flaske kr. 325,-
Glas 75,-
Primitivo, I Tratturi, IGP, Feudi san Marzanano, Puglia

Herlig mørk og tætpakket stil med meget aromatisk toner af blommer og kirsebær og et Snært af engelsk lakrids. Smagen er nem og frugtig først, men udvikler sig mere kompleks med toner af krydderier og syltede bær.

1/1 flaske kr. 275,-
Glas 65,-
Zinfandel Twin Oaks, R. Mondavi, Napa Valley

Zinfandel, Barbera og Petite Syrah. Kraftig og bærrig Zinfaldel med nuancer af blåbær Brombær og hindbær, kombineret med toner af mørk chokolade og krydderier.

1/1 flaske kr. 325,-
Glas 75,-
Veuve d’Argent Brut, France
1/1 flaske kr. 345,-
Glas 65,-

Cocktails / Drinks

Gin/tonic

Sacred gin, Fevertree tonic og citron / gin, tonic, lemon

kr. 80,-

Sacred gin, Fevertree tonic og grapefrugt juice / gin, tonic, grapefruit juice

kr. 80,-

Sacred gin, Fevertree tonic, agurk og frisk kværnet peber /

kr. 80,

Gin, tonic, cucumber, freshly ground pepper

kr. 80,
Gin/lemon

Sacred gin og lemon sodavand

kr. 70,-
Vodka/juice

Mikkeller vodka og Valsølille appelsinjuice

kr. 70,-
White Russian

Mikkeller vodka, kahlua og mælk

kr. 75,-
Cosmopolitain

Mikkeller vodka, cointreau, lime og tranebærjuice

kr. 80,-
Dry Martini Cocktail

Sacred gin, Vermouth, citron og oliven

kr. 70,-
Mojito - Varierer efter sæson

Rum Club, lime, mynteblade, rørsukker og danskvand

kr. 85,-
Whiskey Sour

Whiskey, citronsaft, sukkersirup og danskvand

kr. 80,-
Dark and stormy

Rum Club og Fevertree Gingerbeer

kr. 75,-
Cuba Libre

Rum Club og Cola

kr. 70,-
Bloody Mary

Mikkeller vodka, tomatjuice, tabasco, sellerisalt og peber

kr. 80,-

Avec

Grappa Bianco
kr. 75,-
Calvados V.S.O.P
kr. 55,-
D.O.M Bénédictine
kr. 55,-
Armagnac V.S
kr. 65,-
Amaretto
kr. 45.-
Marc de Champange
kr. 49.-

Cognac / Liqueur

Frapin V.S

kr. 45,-
Frapin XO V.I.P
kr. 120,-
Frapin V.S.O.P
kr. 85,-
Grand Marnier
kr. 45,-
Drambuie
kr. 45,-
Baileys Irish Cream
kr. 45,-
Kahlua
kr. 45,-

Whisky

Talisker 10 års
kr. 75,-

Der er en skotsk single malt whisky, der fremstilles på øen Isle of Skye. Mærket har i mange år været blandt de mest kendte, men fik endnu et kommercielt løft, da standardproduktet (10 years Old) i 1988 blev markedsført som 1 af de 6 Classic Malts.

Chivas Regal 12 års
kr. 69,-

Chivas Regal 12 års Whisky er et blend af mange forskellige skotske malt- og kornwhiskyer, som er lagret i mindst 12 år. Denne rige, glatte blanding balancerer stil, substans og tradition med et moderne twist. Tilbage I 1800-tallet blev Chivas Regal lavet af to brødre, som leverede whisky til den engelske kongefamilie.

Glenfiddich 12 års
kr. 65.-

Glenfiddich 12 års Whisky er en af de mest solgte og kendte Single Malt Whiskyer i verden. Den kommer i den berømte trekantede flaske, som kendetegner Glenfiddich overalt i verden hvor man kommer. En let drikkelig Whisky, der har sin faste plads i stort set alle barer i verden.

Aberlour 10 års.
Kr. 65.-

Navnet Aberlour betyder ”Den pludrende bæks mund”. Destilleriet og whiskyen fik sit navn, da bækken Lour løber lige ved siden af bygningerne, der blev anlagt i 1879 af James Flemming. Hans motto var ”Let the deed show” – en påmindelse om, at produktet bør kunne tale for sig selv og hverken tages for mere eller mindre, end det er. Mottoet står den dag i dag trykt på Aberlours etiketter som en påmindelse og en forpligtelse for efterkommerne og arvtagerne, der stadig fremstiller eminente whiskyer.


Rum

Mikkeller Black Rum Cask
kr. 78,-

Mikkeller Spiritus Black serien er den afgørende forudsætning for Mikkeller Spiritus. Her etableres forbindelsen mellem Mikkeller og Mikkeller Spiritus. Med vores dygtige samarbejdspartnere fra Braunstein Distillery besluttede vi at destillere en af vores flagskib øl: Mikkeller Black. Vores 17,5 % stout viste stort potentiale til at destillere. En stor øl forvandlet til en stor og spænende ny spiritus. også er den dansk :)

Rum Club Dark and Age
kr. 68,-

Dark & Aged er Rum Club's seriøse bud på en mørk som, tilpasset danske smagsløg. Som alle special blandede rom fra Rum Club, er Dark & Aged blandet og tappet på flaske i Danmark og er således en dansk produceret kvalitetsrom.

Dabonaire 8 års
kr. 68,-

Debonaire rom serien er destilleret og fremstillet i Panama af den cubanske masterblender Don Pancho. Serien af rom er resultatet af mødet mellem udvalgte årgangsrom og det unikke blend udført af Mr. Francisco Don Pancho Fernandez. Serien af Debonaire rom er blended i en sød stil, som man også finder i rom fra Guyana og Guatemala. Master Blender Don Pancho var i 70'erne og 80'erne kendt som "Grand father of Havana club" og satte dengang sit fingeraftryk på stort set alt rom som blev produceret på Cuba.

Ron Zacapa 23 års
kr. 89,-

Zacapa fremstiller deres rom i Guatemala og 23’eren er deres flagskib. Den har længe ligget nr. 1 på listen over verdens bedste romme og så har den vundet adskillige priser.


Div. Spiritus / Misc. Spirits

Rum Club Light/Dry
kr. 55,-
Rum Club Spiced/Rich
kr. 70,-
Sacred gin
kr. 55.-
Mikkeller Vodka
kr. 65.-

Sodavand / Soft Drinks

Coca Cola
kr. 28,-
Coca Cola Zero
kr. 28,-
Squash
kr. 28,-
Sprite
kr. 28,-
Schwepeps Lemon
kr. 28,-
Schwepeps Ginger Ale
kr. 28,-
Rød sodavand
kr. 28,-
Carlsberg Kurvand med/uden citrus
kr. 28.-
Økologisk saft fra Anton
kr. 35.- (variere efter sæson)

  • Storetorv 4 • DK-8000 • Tlf: 8612 0011