Firmaaftale

Gør rejsen komfortabel og arbejdet mere effektivt

Øg komforten og øg arbejdseffektiviteten med en firmaaftale hos Hotel Royal. Vores firmaaftaler kan tilpasses udelukkende til vores Boutiquehotel i Aarhus centrum eller til vores Bühlmann-hoteller i hele Jylland, så din virksomhed kan nyde attraktive firmarabatter på alle vores eksklusive hoteller.

På Hotel Royal sørger vi for kvalitet og effektive processer, så I kan hurtigt tjekke ind, slappe af og genoplade efter en lang arbejdsdag.

Vi guider jer igennem hele processen for at sikre den mest attraktive løsning, der passer til jeres behov. Ekstravagante værelser og omgivelser, velsmagende morgenmad af kvalitetsråvarer, mødelokaler og uanede muligheder for restaurantbesøg lige udenfor døren er blot nogle af de ting, vi tilbyder. På Hotel Royal står vores værter klar til at hjælpe jer hele døgnet. Og husk, uanset om I slapper af på værelset eller i vores hyggelige loungeområde, kan I altid få adgang til gratis højhastigheds WiFi.

Previous slide
Next slide
Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Perfekt beliggenhed
Værter tilgængelige 24/7
Udsøgt morgenmad

Lad os kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale om en attraktiv firmaaftale

Få firmarabat på overnatninger

Er I klar til at sikre gode besparelser på hotelovernatninger hos Hotel Royal? Det eneste, I skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Det er en hurtig, nem og uforpligtende proces. Vores erfarne medarbejdere vil skræddersy den mest attraktive firmaaftale, der passer til jeres virksomheds behov ud fra jeres kommende dialog.

Vi renoverer, men byder fortsat gæster velkommen

Under vores nøje tilrettelagte renovering af Hotel Royal lukker vi ned for forskellige afdelinger og etager løbende. Det betyder at du som gæst vil være mindst muligt påvirket af vores arbejde. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!