Få en fordelagtig firmaaftale på hotelovernatning i Aarhus

Gør rejsen komfortabel og arbejdet mere effektivt

Øg komforten og øg arbejdseffektiviteten med en firmaaftale på hotelovernatning hos Hotel Royal. Vores firmaaftaler kan tilpasses udelukkende til vores boutiquehotel i Aarhus centrum eller til vores hoteller, så din virksomhed kan nyde attraktive firmarabatter på alle vores eksklusive hoteller.

På Hotel Royal sørger vi for kvalitet og effektive processer, så I kan hurtigt tjekke ind, slappe af og genoplade efter en lang arbejdsdag.

Lad os gøre dine medarbejderens overnatninger i Aarhus til at give bedst mulig mening

Vi guider jer igennem hele processen for at sikre den mest attraktive løsning, der passer til jeres behov. Ekstravagante værelser og omgivelser, velsmagende morgenmad af kvalitetsråvarer, mødelokaler og uanede muligheder for restaurantbesøg lige udenfor døren er blot nogle af de ting, vi tilbyder. 

På Hotel Royal står vores værter klar til at hjælpe jer hele døgnet. Og husk, uanset om I slapper af på værelset eller i vores hyggelige loungeområde, kan I altid få adgang til gratis højhastigheds WiFi.

Previous slide
Next slide
Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Perfekt beliggenhed
Værter tilgængelige 24/7
Udsøgt morgenmad

Lad os kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale om en attraktiv firmaaftale

Få firmarabat på overnatninger

Er I klar til at sikre gode besparelser på hotelovernatninger hos Hotel Royal? Det eneste, I skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Det er en hurtig, nem og uforpligtende proces. Vores erfarne medarbejdere vil skræddersy den mest attraktive firmaaftale, der passer til jeres virksomheds behov ud fra jeres kommende dialog.

Book det bedste ophold til medarbejderne i dit firma

Få en fordelagtig specialpris på overnatning, som også kommer medarbejderne til gode

Ved at vælge et hotel som Hotel Royal til dine overnatninger i firmaregi, sender du et tydeligt signal om at ville dine medarbejdere det allerbedste. Her får de nemlig en oplevelse gennem et, som spiller positivt ind i fortællingen om din måde at drive virksomhed på, hvor du kerer dig om dine ansatte. På vores hoteller får dine medarbejdere ikke bare en seng at sove i, men et hotel, som giver dine værdifulde kolleger de bedste forudsætninger for at løse deres opgaver og arbejde med kvalitet og professionalisme. Det gælder uanset, om det er medarbejdere fra en salgsafdeling, konsulenter eller måske gæster fra udlandet, som du har ansvaret for at få indkvarteret.

Få en topprofessionel samarbejdspartner, når det kommer til ophold og overnatninger

Hos Bühlmann har vi selv professionalisme og det gode værtskab som værdimæssige omdrejningspunkter i hele vores måde at drive hotel på. Det har vi desuden fornøjelsen af at høre, at det er noget, som man tydeligt mærker, fra alle de loyale kunder, der har en firmaaftale på hotelovernatning hos os – og det er noget, der gælder for alle vores hoteller rundt omkring i Danmark, som på hver sin unikke måde byder på overnatninger med mening samt menneskelig og forretningsmæssig værdi. Derfor kan en firmaaftale på vores hoteller blive et samarbejde med med flere fordele for dig og din forretning, hvis du har flere årlige overnatninger i nogle af landets vigtige knudepunkter.

Sådan fungerer vores firmaaftaler på hotelovernatninger i Aarhus

For os begynder en god firmaaftale til vores hoteller med en personlig dialog

I hele Bühlmann-koncernen er den gode og åbne kontakt mellem mennesker nøglen til den positive oplevelse, vi gerne vil skabe på hotellerne. Det gælder også, når du skal indgå en god firmaaftale med gode rabatter på overnatning på hotellerne med os. Derfor anbefaler vi, at du kontakter vores ansvarlige medarbejdere gennem kontaktformularen ovenfor. Så vender vi tilbage på din forespørgsel inden for ganske kort tid. Gennem dialogen udarbejder vi således en skræddersyet rabataftale til dig, som du kan bruge hver gang du booker en hotelovernatning hos os.

Vi sørger for at skabe en firmaaftale på overnatning med fast rabat, der giver mening for dit firma

Her vil I få en dialog med vores kontaktperson, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov i forhold til de ophold, der skal sikre din forretningsmæssige succes og sørge for, at dine medarbejdere kan deltage i arrangementer eller opgaver ude af byen med det bedst mulige resultat. Her har du også mulighed for at høre mere om, hvordan du fremadrettet foretager en reservation eller booker ophold med vores gældende rabataftaler i den firmaaftale, vi har indgået med hinanden.

Derfor skal du vælge vores hotel til alle overnatninger for firmaet

Hotel Royal er det oplagte valg, når du eller dine medarbejdere har opgaver eller møder i Aarhus

Med sin størrelse er Aarhus en af de danske byer, hvor der sker rigtigt meget af både forretningsmæssig og erhvervsmæssig karakter. Derfor er der behov for et hotel med velindrettede værelser, som har den ideelle beliggenhed i forhold til erhvervscentre, institutioner, offentlig transport og ikke mindst de kommercielle og kulturelle brændpunkter, som Aarhus også indeholder.

Det finder du lige her på vores hotel, hvor kvaliteten spejler sig i byens mere eksklusive miljøer. Her kan vi garantere, at dine kollegaer får en oplevelse i fornem stil, som dækker samtlige aspekter af hotellet – lige fra værelserne, til muligheden for at tage et uformelt møde i cocktailbaren eller måske en tur på Royal Casino Aarhus sammen med en af din forretningsforbindelser. 

Derfor er vores hotel i Aarhus måske ikke for alle. Men hvis du søger et hotel i højeste klasse med en eksklusiv stil og en indretning, som vil blive en bærende del af dit eller dine medarbejderes ophold, så er Hotel Royal på Store Torv med stor sandsynlighed et rigtigt godt valg, som giver dig mulighed for at plukke noget af det bedste, Smilets By har at byde på, med et højt niveau af bekvemmelighed, stilfuld charme og komfort.

Kom på besøg på hotellet, inden vi indgår rabataftaler

Har du og nogle af dine kollegaer i firmaet lyst til at besigtige hotellet og værelserne, inden vi indgår en firmaaftale på hotelovernatning? Så kontakt os direkte eller lad det fremgå af din forespørgsel gennem kontaktformularen. Så sætter vi et møde op, hvor du kan få en rundvisning, der giver dig indblik i alt det, vores hotel har at tilbyde.