Hotelophold i Aarhus

Fra vores luksuriøse og velplacerede boutiquehotel er der rig mulighed for både forretninger og oplevelser i smilets by

Boutique Hotel Royal i Aarhus er en sand perle beliggende i hjertet af byen. Vores historiske hotel byder på en unik oase, hvorfra du kan opleve det bedste, Aarhus har at byde på.

Med vores centrale placering er Hotel Royal det perfekte udgangspunkt for at udforske de mange attraktioner i Aarhus og nyde alt, hvad byen har at tilbyde. På Hotel Royal kan du forvente førsteklasses faciliteter, en varm gæstfrihed og vet serviceniveau udover det sædvanlige. Vores dedikerede personale er altid klar til at hjælpe og sikre, at dit ophold er behageligt og mindeværdigt.

Udforsk de lokale seværdigheder, der har bragt Danmark på verdenskortet, og oplev den unikke kultur og charme, som Aarhus har at byde på.

Forkæl dig selv med et luksuriøst weekendophold

Nyd en weekend i Aarhus centrum med masser af oplevelser

Trænger du til et pusterum fra hverdagen eller har du bare brug for at lave noget andet end det sædvanlige i din weekend, vil vi anbefale dig at booke et weekendophold på Hotel Royal og opleve de mange muligheder, Aarhus byder på. Uanset om du vil afsted alene eller måske har planlagt et romantisk weekendophold med din bedre halvdel, er Hotel Royal det oplagte valg til at sætte de perfekte rammer for weekenden – specielt hvis du værdsætter det eksklusive. Hotellets værelser emmer af luksuriøs karakter og vil på den måde give jer et godt udgangspunkt for at sætte den helt rette stemning for et par dejlige dage. 

Hvad end weekenden skal indeholde, er der helt sikkert mulighed for det i den mangefacetterede by, som Aarhus er. Alt lige fra kunst og kultur, til shopping eller naturoplevelser, kan Aarhus tilbyde. Kontakt os gerne forud for opholdet, hvis I har spørgsmål til de forskellige oplevelser, byen kan byde på, eller hvis I ønsker hjælp eller forslag til sammensætningen af jeres ophold i byen. Aarhus har det hele og lidt til og det kan virke uoverskueligt, især hvis man ikke er lokalt kendt, at lave en plan for weekenden, der giver bedst mening. 

Vores kendskab til byen kan være en god start for jeres ophold, da vi har mange års erfaring i at sætte os ind i vores gæsters behov og ønsker, og vi er mere end glade for at imødekomme jeres drømme for en weekend i smilets by. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os, når I skal planlægge det perfekte ophold med Hotel Royal som base. Længere nede på siden kan du læse et udpluk af de mange muligheder, oplevelser og seværdigheder, der kendetegner Aarhus. Vi glæder os til at modtage jer på hotellet.

Et godt udgangspunkt for forretningsaktiviteter i byen

Som skabt til både fornøjelse og forretning

Udover at være en oplagt mulighed for at nyde et par afslappende dage, er Hotel Royal i Aarhus et centralt knudepunkt for forskellige mennesker med forskellige formål. Det gælder også, hvis du har forretningsforbindelser fra både ind- og udland. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at skabe et fremragende miljø på vores hotel, hvor du kan overnatte, når du er på forretningsrejse. Her vil du opleve en stemning af både komfort og eksklusivitet, hvor der både er plads til at koble af eller tage et par timer med laptoppen og en kop kaffe inden et stort møde ude i byen. 

Vi hjælper også gerne med forslag til spisesteder, hvis du har en vigtig middag og gerne vil skabe de bedste forudsætninger for at få et godt møde med en kunde, en samarbejdspartner eller en kollega. Her er der rig mulighed for at lade internationale forretningsforbindelser få en bid af Danmark og Aarhus, når det er bedst.

Hotel Royal i Aarhus er dedikeret til at skabe den perfekte atmosfære for forretningsrejsende. Vi forstår vigtigheden af et behageligt og funktionelt ophold, hvor du kan være produktiv og samtidig nyde vores førsteklasses faciliteter og gæstfrihed.

Det kan du opleve på dit ophold i Aarhus

Et væld af fantastiske muligheder helt tæt på

Med sin centrale beliggenhed er Aarhus let at udforske til fods. Du kan gå på opdagelse i de charmerende gader, besøge kulturelle seværdigheder som ARoS Kunstmuseum eller Den Gamle By og opleve den pulserende atmosfære langs Aarhus Havn.

Byen byder også på et væld af spisesteder, hvor du kan nyde alt fra traditionel dansk mad til internationalt køkken. Aarhus har et rigt kulturliv med teatre, koncertsale og festivaler, der vil tilfredsstille enhver kunst- og musikelsker.

Som hotelgæst i Aarhus kan du også udforske de naturskønne omgivelser. Tag en tur til Marselisborg Slot og oplev den smukke slotspark, eller nyd en afslappende gåtur langs stranden ved Aarhus Bugt.

Er du ikke bekendt med Aarhus eller mangler du bare inspiration til aktiviteter og oplevelser, er du mere end velkommen til at henvende dig til personalet på hotellet og vi vil sammen hjælpe dig med at finde ud af, hvilke steder og områder, der vil være aktuelle for netop dig at udforske og opleve. Aarhus er en by i konstant udvikling, og genbesøger du byen, er der sikkert sket mange ting siden du sidst har været her. Vores personale vil kunne fortælle dig om hvilke nye tiltag, der er i byen og således guide dig i den retning, du ønsker for dit ophold. 

Uanset om du er interesseret i kultur, gastronomi, shopping eller natur, vil Aarhus have noget at tilbyde dig. Og Hotel Royal er det perfekte sted at vende tilbage til efter en dag med oplevelser, hvor du kan slappe af og nyde den unikke atmosfære på vores boutiquehotel.

Så book dit ophold på Hotel Royal i Aarhus og lad dig betage af alt, hvad denne charmerende by har at byde på. Vi ser frem til at byde dig velkommen og sikre, at dit ophold bliver en uforglemmelig oplevelse.