Queen's garden
Nyd gastronomiske øjeblikke i imponerende rammer
Queen's Garden
Nyd gastronomiske øjeblikke i imponerende rammer

Queen’s Garden

Inviterer til gastronomiske øjeblikke

Med fokus på kvalitetsråvarer og luksuriøs nydelse er du garanteret et mindeværdigt øjeblik, når du besøger Boutique Hotel Royal’s glasatrium, Queen’s Garden. Her kan du blandt andet nyde en exceptionel morgenbuffet suppleret med varme retter serveret à la carte, afternoon coffee med champagne og slowbrygget kaffe eller lette aftenserveringer ifølge med vin, champagne og cocktails fra øverste hylde.

Omgivelserne er fortryllende og afslappede i det nyrenoverede glasatrium, der mest af alt minder om en grøn oase med frit kig til himlen.

Sortimentet er smalt, men nøje udvalgt. Queen’s Garden byder på få retter – alle af højeste kvalitet.

MORGENMAD
Bar & snacks
Afternoon Coffee

Queen's Garden - Snacks & Cocktails

Besøg vores eksklusive champagne- og cocktailbar

En verden af luksus og afslappet elegance venter på dig i Queens Garden. Med sin placering i hjertet af huset, udgør baren et sofistikeret mødested, der stråler af raffinement og charme. Baren er både åben for boende gæster og byen.

Queens Garden – Snacks & Cocktails byder på en atmosfære af uforlignelig hygge og komfort. Uanset om du blot kigger forbi for en hurtig drink, eller vælger at tilbringe aftenen her under dit ophold på hotellet, vil du opleve en verden af luksus, der er både indbydende og uimodståelig.

Vi serverer cocktails, vin, bobler, avec, øl, vand & snacks.  

 

Queen's Garden - Afternoon Coffee

Slå dig ned og sug indtryk til dig

Royals version af den klassiske ’Afternoon Tea’. En smagfuld og velbalanceret oplevelse bestående af råvarer af højeste kvalitet; agurkesandwich, scones, macarons og konditorens fineste kager.

Teen har vi erstattet med lokalristede økologiske arabicabønner som slowbrygges ved bordet. Kaffen har en frisk, livlig syrlighed med noter af tropiske frugter, og intens citrusaroma. Kaffebønnerne er blevet “vasket” og har derfor en mere kompleks syrlighed og et rent smagsudtryk.

Vi tilfører lidt elegance med nøje afstemte bobler.

Queen's Garden - Morgenrestaurant

Nyd din morgenmad i imponerende rammer

Start din dag på en helt særlig måde i vores betagende morgenmadsrestaurant, Queens Garden. Her, under høje, majestætiske glaslofter, kan du nyde en raffineret morgenmad, der er lige så indbydende som den dag, der ligger foran dig.

Queens Garden er indbegrebet af elegance og storhed med sine imponerende lamper, der svæver i en stor klynge fra loftet, og kaster et blødt, indbydende lys over morgenbordet. Disse unikke belysningselementer skaber en næsten drømmende atmosfære, som understreges af den rolige stemning og den smagfulde indretning.

Her kan du stille og roligt starte dagen med at udforske vores morgenmadsbuffet. Fra friskbagt brød, delikate oste, frisklavede æggeretter på bestilling til charcuterier og lækre friske frugter – vi har sørget for, at der er noget for enhver smag.

MORGENMAD
Bar & snacks
Afternoon Coffee
web_Hotel-Royal_Morgenmad_RAIS0031

Morgenmad

web_Hotel-Royal_Morgenmad_RAIS0194

Afternoon Coffee

web_Hotel-Royal_QueensGarden_Lampe_RAIS9933

Bar & Snacks