Unikke værelser

Overnatning i Aarhus midtby

Unikke værelser, klassisk atmosfære og central beliggenhed. Du får det hele hos os. En overnatning på Hotel Royal er mere end blot en overnatning – det er en oplevelse.

Fra det øjeblik, du træder ind på et værelse, vil du blive mødt af en atmosfære af ekstravagance og varme. En harmonisk blanding af moderne indretning og smukt restaurerede historiske møbler fra Hotel Royals arv skaber en unik stemning.

Original kunst pryder væggene, bløde tæpper under dine fødder og varme farver omslutter dig i en indbydende atmosfære, uanset hvilket værelse du vælger at overnatte i.

Hotel Royal værelsesdetaljer

Queen's Single Room

Vores Queen’s Single værelser er ca. 20 m2 i gennemsnit, udstyret med en behagelig enkeltseng og naturligvis med eget bad og toilet & gratis Wi-Fi.

Princess Room

Vores Princess værelser er ca. 20 m2 i gennemsnit, udstyret med en behagelig 3/4 seng og naturligvis med eget bad og toilet & gratis Wi-Fi.

Royal Deluxe Double Room

Vores Royal Deluxe værelser er ca. 30 m2 i gennemsnit, udstyret med en komfortabel dobbeltseng. Her finder du skrivebord, gratis Wi-Fi, TV samt bad og toilet.

Royal Superior Room

Vores superiorværelser er ca. 30-40 m2 i gennemsnit og udstyret med behagelig dobbeltseng. Her finder du skrivebord, gratis Wi-Fi, TV samt bad og toilet.

King's Suite

Vores suiter er ca. 50 m2 i gennemsnit, udstyret med en stor dobbeltseng, smukt opholdsområde og naturligvis med eget bad og toilet, TV & gratis Wi-Fi.

Royal Penthouse

Vores Royal Penthouse er 160 m2 og kan rumme op til 8 personer fordelt på 3 soveværelser. Placeret på toppen af royal fås her hotellets bedste udsigt.

Rose Suite

Vores suiter er ca. 50 m2 i gennemsnit, udstyret med komfortabel dobbeltseng (ekstra lang)  og naturligvis med eget bad og toilet, skrivebordsplads, TV & gratis Wi-Fi.

Ekstravagant overnatning

Bo som de kendte og kongelige

Forkæl dig selv med en eksklusiv oplevelse og bo som de berømte og kongelige på Hotel Royal. Træd ind i en verden af luksus, hvor kunst, kultur, historie og moderne byliv forenes på en fortryllende måde, nøjagtigt som internationale ikoner har gjort det gennem tiderne.

Hotel Royal præsenterer sig i dag som en moderne, klassisk perle af et luksushotel med ekstravagante værelser og suiter. Den unikke og forfinerede indretning harmonerer på smuk vis med den majestætiske arkitektur og skaber en stemning af uovertruffen eksklusivitet og æstetik.

Midt i Aarhus by

Oplevelser for alle

Oplev et væld af aktiviteter og Aarhus´ mangfoldighed efterfulgt af forkælelse på Hotel Royal.

Hotellets placering i den ældste del af Aarhus giver masser af muligheder for at nyde byens mange tilbud. Udvid din horisont, væk sanserne til live og lad dig rive med i fantasiens og kunstens verden.

Sammen med bl.a Aros – Nordeuropas største kunstmuseum – byder Aarhus på masser af oplevelser. Shopping, brostensbelagte gader og et hav af hyggelige cafeer – alt sammen i gåafstand.

Besøg Hotel Royal i Danmarks næststørste by – Smilets By.

Imponerende omgivelser

Som gæst er du omgivet af kunst og historie

Hotel Royal er kendt for sin imponerende indretning med blyindfattede ruder, 300 kunstværker, glaslysekroner og antikke møbler. Ganske enkelt en hoteloplevelse udover det sædvanlige.

I tiden op til Hotel Royals ejerskifte i 1983, var det gamle hotel stort set blevet ribbet for inventar og kunstgenstande. Blandt andet blev en del klenodier desværre solgt ved en auktion. Men der resterer dog ganske få undtagelser i form af enkelte møbler og billeder, som der værnes meget om. Siden er udsmykningen og kunstbeholdningen under det nuværende ejerskab støt og roligt blevet opbygget.

I dag kan Hotel Royal således præsentere en kunstsamling på over 300 kunstværker. Hertil kommer de mange kunstneriske bemalinger, som hidkaldte danske og udenlandske kunstnere har udført og monteret direkte på både hotellets og casinoets vægge. At man på denne måde rent kunstnerisk er startet på en frisk, har på den anden side givet plads og chancer for mange kunstnere indenfor forskellige genrer. Især også nutidige kunstnere, som overalt pryder hotellet, både på værelserne og på fællesarealerne. De flotte loftsmalerier, som f.eks. i Rosensuiten og andre fælleslokaler får gæsterne til at lægge nakken tilbage og føle sig hensat til florentinske museer samt slots- og herregårdsmiljøer.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din overnatning i Aarhus

Rejser du som en del af en større gruppe, eller har du spørgsmål vedrørende din overnatning i Aarhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at bidrage til en behagelig rejseoplevelse.